Hjemmebehandling

Hjemmebehandling privat og plejehjem er til dig, som er forhindret i at forlade hjemmet.

Hjemmebehandlingen er helt den samme, hvadenten du kommer på min klinik, eller det er i hjemmet. Som mobil fodterapeut har jeg alt udstyret med i bilen, og det er en fornøjelse af komme til dig, hvor der er en ro og en afslappethed. I hjemmet er der også tid til at få en hyggelig snak, og det er klart noget, som jeg prioriterer tid til.

Hvis du har en god stol, som du sidder specielt godt i, så er der hellere ikke noget, der er så lækkert, som at få ordnet fødder i hjemlige omgivelser. Jeg har maskinen med, så jeg kan ordne den hårde hud, ligtorne, nedgroede negle, hælrevner, sårbehandling, osv.

Klør fødderne, eller gør de ondt tager vi først en dialog omkring årsagen. I mit arbejde tillægger jeg det betydning, at vi får snakket om årsagen til en eventuel hårdhed eller ømhed, før jeg behandler.

Plejer du at bruge creme til dine fødder, så råder jeg dig også udfra min viden til anbefalede fodcreme.  

Til hjemmebehandling privat og plejehjem kan jeg følgende dage:

 

Tirsdag fra kl 8.00 – 16.00

Torsdag fra kl 8.00 – 16.00

Fredag fra kl 8.00 – 16.00

 

Mobil fodterapeut behandler i hele nordsjælland

Du kan bare ringe, også på de øvrige dage. Læg´ endelig en telefonbesked, hvis jeg ikke tager telefonen, og så ringer jeg tilbage. 

Jeg glæder mig til at møde dig,og det er altid rart med et besøg i de hjemlige omgivelser.